top of page

Kitsas tilitoimistoille

Etsitkö tilitoimistolle toimivaa ohjelmistoa perinteisten tallennus-asiakkaiden hoitamiseen? Olet tullut oikeaan paikkaan. Kehitämme yhdessä tilitoimistojen sekä Kitsaan kanssa tilitoimistojen tarpeisiin parhaiten sopivaa työkalua, jolla tallennus-asiakkaiden hoitaminen on mahdollisimman helppoa ja kustannustehokasta.

Tilitoimistokäyttöön tarkoitettu versio ohjelmasta on pilottivaiheessa, minkä aikana jatkokehitämme tuotetta tilitoimistoilta saatavan palautteen perusteella. Mikäli haluat jo ensimmäisten joukossa Kitsaan tilitoimistoversion käyttöösi, ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

kitsaspro (002)_edited_edited.png

Kitsas on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jonka avulla pienet yritykset sekä yhdistykset voivat hoitaa kirjanpitonsa kustannustehokkaasti. Kitsasta voi käyttää halutessaan täysin ilmaiseksi. Ohjelman voi ladata ilmaiseen käyttöön täältä. Lisäksi ohjelmasta löytyy versio, joka mahdollistaa kirjanpidon tallentamisen pilveen sekä verkkolaskutuksen. Tällä tavoin ladattuna Kitsaalla onnistuu yksittäisen yrityksen kirjanpidon hoitaminen kerrallaan.

 

Talouden Ohjelmistopalvelut sekä Kitsas kehittävät yhdessä lisäksi Kitsas Pro -versiota, joka mahdollistaa tilitoimistoille tehokkaan työskentelyn Kitsasta hyödyntäen. Kitsas Pro:ta kehitetään yhdessä tilitoimistojen kanssa, mikä osaltaan mahdollistaa sen, että tilitoimistojen tarpeisiin vastataan suoraan ja nopeasti.

 

Kitsaan ehdottomia hyötyjä tilitoimistoille ovat sen edullinen hinta, helppokäyttöisyys sekä tehokkuus kirjanpidon hoitamisessa. Kitsas mahdollistaa tilitoimistoille uudenlaisen tavan työskennellä tallennus-asiakkaiden kanssa ja tekee tästä myös kannattavaa.

bottom of page