top of page

Referenssi: Netvisorin käyttöönotto Karhulan Suunnittelutoimisto Oy:lle

"Projektin työnjako oli selkeää. Meillä oli hyvät tiedot siitä, mitä aineistoa tarvittiin, ja roolitus toimi alusta alkaen hyvin. Käyttöönotto sujui meidän näkökulmastamme hyvin ja ongelmitta." – Mika Hanski, Karhulan Suunnittelutoimiston toimitusjohtaja

Karhulan suunnittelutoimiston on hydrauliikan ja pneumatiikan asiantuntijayritys, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluja ja suunnittelua asiakkailleen. Yritys siirtyi nykyisen operatiivisen johdon omistukseen yrityskaupan myötä alkuvuodesta 2021. Talouden Ohjelmistopalvelut Finland Oy toteutti taloushallinnon siirron ja käyttöönoton vanhasta järjestelmästä Netvisoriin täysin pilvipohjaiseen kokonaisuuteen.


Karhuan Suunnittelutoimisto halusi keskittää taloushallinnon yhteen järjestelmään, joka vastaa tarpeita toiminnan kasvaessa. Yrityksellä on lisäksi käytössään varasto, joten oli tärkeää pystyä seuraamaan toimitusketjua osto- ja myyntitilauksista lähtien sekä saada kirjattua ajantasainen tilanne varastoon. Toiveena oli, että kaikki aineisto on sähköisessä muodossa ja tapahtumia voi seurata tilauksesta toimitukseen.


Talouden Ohjelmistopalvelut Finland toteutti siirron ja suunnitteli yhdessä Karhulan Suunnittelutoimiston kanssa Netvisorin käyttöönoton. Vanhasta järjestelmästä tuotiin kirjanpidon aineisto yhteistyössä tilitoimiston ja kirjanpitäjän kanssa. Lisäksi Netvisoriin tuotiin tuotteet, asiakastiedot ja toimittajatiedot. Karhulan Suunnittelutoimiston työntekijät koulutettiin Netvisorin käyttöön, jotta yritys pääsee heti alusta alkaen hyödyntämään ohjelmiston toiminnallisuuksia. Yrityksen prosessit mietittiin myös suoraviivaisiksi niin, että turhat manuaaliset työvaiheet karsittiin, jotta yritys pystyy keskittymään liiketoimintansa pyörittämiseen ja kasvattamiseen.


Kommunikointi ja suunnittelu ovat avainasemassa ohjelmistosiirroissa, sillä erinäisiä tietokantoja on aina paljon ja tiedot saattavat olla hajanaisesti ryhmiteltyinä. Karhulan Suunnittelutoimiston kanssa kommunikointi oli sujuvaa, ja tehtävänjaosta oli helppoa sopia ja pitää kiinni. Tarpeista kerrottiin myös kattavasti ja selkeästi, jolloin aikataulutus onnistui hyvin ja projekti saatiin vietyä jouhevasti maaliin.


Netvisorin käyttöönotto sujui hyvin ja aikataulussa. Karhulan Suunnittelutoimisto sai Netvisorin käyttöön siinä laajuudessa kuin oli suunniteltu.


Kysyimme Karhulan Suunnittelutoimiston toimitusjohtaja Mika Hanskilta, miten hän on kokenut Netvisorin käyttöönoton Talouden Ohjelmistopalvelut Finlandin toimesta:


”Olimme jo aikaisemmassa vaiheessa tutustuneet Netvisoriin, mutta tuolloin tarjolla ei ollut varastonhallintaa. Nyt, kun meille esteltiin Netvisorin varastonhallinta ja mahdollisuus selainpohjaiseen joustavaan ratkaisuun, päätimme ottaa Netvisorin käyttöön. Projektin työnjako oli selkeää: Meillä oli hyvät tiedot siitä, mitä aineistoa tarvittiin, ja roolitus toimi alusta alkaen hyvin. Käyttöönotto sujui meidän näkökulmastamme siis hyvin ja ongelmitta." kuvailee Hanski.


"Saimme selkeät ja hyvät pohjat, joihin oli helppoa syöttää tarvittavat tiedot, ja kaikki toimi alusta loppuun niin kuin piti. Talouden Ohjelmistopalveluiden helpdesk on palvellut nopeasti, jos on ollut jotain pulmaa tai kysyttävää. Saamamme ennakkokäsitys Netvisorista on vastannut hyvin lopputulosta projektin jälkeen. Netvisoria on ollut helppo käyttää, ja olemme olleet tyytyväisiä mobiilisovelluksiin, rajapinnan toimivuuteen ja aineiston toimittamisen joustavuuteen. Lisäksi arvostamme luotettavaa kaksivaiheista tunnistautumista ja nopeaa kirjautumista.”


Tarvitsetko apua ohjelmiston käyttöönotossa? Ota meihin yhteyttä!Comentarios


bottom of page