top of page
gradient11.png

Autamme yrittäjiä taloushallinnon ohjelmistojen valinnassa ja tehostamisessa. Toimimme yhteistyössä sekä tilitoimistojen että yksittäisten yrittäjien kanssa.

TOF_petrooli_läpinäkyvätausta.png

Mikä on TOF?

TOF on lyhenne Talouden Ohjelmistopalvelut Finland Oy:stä. Itse puhumme tuttavallisemmin TOFfesta. Olemme käytännössä siis nimenkin mukaisesti keskittyneet Talouden ohjelmistoihin, mahdollisimman laaja-alaisesti. Voimme toimia taloushallinnon ohjelmiston jakelijana loppuasiakkaiden tai tilitoimistojen suuntaan, minkä lisäksi erityisosaamistamme on juuri sopivimman ohjelmiston sekä ohjelmistokokonaisuuden löytäminen yrityksille kulloisenkin tarpeen mukaan. Lisäksi autamme ohjelmistojen käyttäjiä hyödyntämään järjestelmiään tehokkaammin, jotta jokaisen arki voisi olla mukavampaa.

Kaipaatko apua järjestelmän valintaan?

Mietitkö mikä taloushallinnon järjestelmä sopisi parhaiten yrityksellesi? Me Talouden ohjelmistopalveluilla olemme erikoistuneet järjestelmäkokonaisuuksien kartoittamiseen, ja sitä kautta sopivimman järjestelmän löytämiseen. Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan yrityksellesi toimivin järjestelmäkokonaisuus taloushallinnon hoitamiseen.

Tökkiikö järjestelmän käyttö?

Jäikö taloushallinnon järjestelmän opettelu aikanaan puolitiehen? Ei hätää, me autamme mielellämme osaamisen nostamisessa uudelle tasolle. Monesti mielikuva järjestelmien toimivuudesta on riippuvainen osaamisesta, minkä vuoksi autammekin yrityksiä hyödyntämään taloushallinnon järjestelmiään tehokkaammin, jotta myös tyytyväisyys itse järjestelmään paranisi. Monesti tämä myös säästää useita tunteja aikaa työntekijöiden arjen rutiineissa.

Saitko laskun Talouden Ohjelmistopalveluilta?

Talouden Ohjelmistopalvelut laskuttavat tilitoimistojen asiakkailta suoraan taloushallinnon ohjelmistoista aiheutuneet kulut. Yritykselläsi on käytössä jokin taloushallinnon ohjelmisto, jonka laskuttamisen tilitoimistosi on ulkoistanut Talouden ohjelmistopalveluille.

Mitä ovat ohjelmistomaksut?

 

Ohjelmistokulut muodostuvat yritykselläsi taloushallinnon ohjelmistosta (esim. Netvisor tai Procountor). Jos olet aikaisemmin saanut tilitoimistoltasi vain yhden laskun, on lasku todennäköisesti muodostunut tilitoimistotyöstä ja ohjelmistokuluista.

Käytännössä..

Tilitoimistotyön ja ohjelmistokulujen loppusumma on sama kuin aikaisemminkin. Jatkossa ohjelmistokulut laskuttaa Talouden ohjelmistopalvelut, eikä tilitoimistosi. Jatkossa ohjelmistojen käyttäjähallintaan, maksujärjestelyihin yms. kysymyksiin vastaa Talouden ohjelmistopalveluiden helpdesk.  

bottom of page