top of page
Nimetön suunn.malli (10).png

Taloushallinnon ohjelmistot, sopimukset, laskutus, ohjelmistokonsultointi ja -raportointi,

kaikki helposti saman katon alta. 

Miksi TOF on perustettu?

Sopivan kirjanpito-ohjelmiston valinta voi olla tilitoimistoille työläs projekti. Markkinat pursuavat eri vaihtoehtoja, joiden vertailuun kuluu aikaa ja vaivaa.

 

Valintaprosessin lisäksi myös järjestelmän opetteluun saa kulumaan lukemattomia työtunteja, jotka ovat kaikki pois tärkeästä asiakaspalvelutyöstä. Vastaavasti myös tilitoimistojen asiakasyritykset miettivät yhä useammin, miten saada enemmän irti käytössä olevasta sähköisestä taloushallinnon ohjelmistosta.

TALOUDEN OHJELMISTOPALVELUT FINLAND (2).png
TALOUDEN OHJELMISTOPALVELUT FINLAND.png

Talouden ohjelmistopalvelut perustettiin helpottamaan yrityksiä sähköisen taloushallinnon käytössä ja täysmääräisessä hyödyntämisessä. Olemme vahva osaaja myös uuden teknologian saralla mm. tekoälyn ja analytiikan osalta.

Tarjoamme tilitoimistoille mahdollisuuden hankkia ohjelmisto, osaaminen sekä tuki keskitetysti. Laskutamme ohjelmistomaksut loppuasiakkaalta suoraan omalla nimellämme, jolloin tilitoimiston ei tarvitse huolehtia ohjelmistopuolesta lainkaan. Tarjoamme tällöin myös helpdesk-palvelut kaikille asiakkaillemme tukemaan järjestelmien päivittäistä käyttöä.

TALOUDEN OHJELMISTOPALVELUT FINLAND (1).png
Ota yhtettä alareuna

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on saada aikaiseksi merkittävä kehitysaskel sähköisen taloushallinnon hyödyntämisessä koko tilitoimistomarkkinassa. Hyödynnämme tehokkaasti kumppaneidemme järjestelmiä, sekä luonnollisesti koulutamme näiden monipuolista käyttöä kaikille asiakkaillemme. Haluamme helpottaa mahdollisimman monen suomalaisen pk-yrityksen taloushallinnon rutiineja ohjelmistojen käytön paremman osaamisen myötä.

Talouden ohjelmistopalvelut on osa suomalaista talouden ja rahoituksen konsernia Divest Groupia. Erityisosaamisemme on mm. tilitoimistomarkkinassa, jonka tehokkuushaasteita Talouden Ohjelmistopalvelut on luotu ratkomaan.

bottom of page