top of page
600x250-netvisor-2022-ao-1 (1).jpg
netvisor-logo-22-horizontal-colour.png

Netvisor on suomalainen, pilvipohjainen taloushallinnon ohjelmisto, joka on suunniteltu erityisesti pk-yrityksille.

Netvisor tarjoaa monipuolisen ja luotettavan taloushallinnon ohjelmiston yrityksille. Ohjelmiston sisältää myös paljon ominaisuuksia, jotka auttavat yritystä hyödyntämään automaatiota ja tehostamaan taloushallinnon prosesseja.

Netvisorin avulla hoidat yrityksesi taloushallinnon helposti, ja teet myös parempia päätöksiä liiketoiminnastasi.

Netvisorin olennaisimmat ominaisuudet

NETVISOR KIRJANPITÄJÄLLE

Haluatko lukea laajemmin Netvisorin ominaisuuksista?

Tutustu Netvisor-artikkeliimme, jossa käymme läpi Netvisorin osa-alueita tarkemmmin

Kenelle Netvisor sopii?

Netvisorin käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, ja ohjelmistoa on helppo käyttää ilman erityistä taloushallinnon osaamista. Ohjelmisto sisältää kaikki tärkeimmät taloushallinnon toiminnot, kuten laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan ja maksuliikenteen hallinnan.

Lisäksi Netvisor tarjoaa laajan valikoiman raportteja ja analytiikkaa, jotka auttavat yritystä seuraamaan taloudellista tilannettaan ja tekemään parempia päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi. Ohjelmisto integroituu myös sujuvasti muihin järjestelmiin, kuten erilaisiin toiminnanohjaus- sekä työajanseurantajärjestelmiiin

Netvisor sopii erityisesti yrityksille, jotka kaipaavat sähköiseltä taloushallinnolta monipuolisuutta ja mahdollisuutta prosessien tehostamiseen. Netvisor skaalautuu sujuvasti pienimpien yritysten tarpeista isojen konsernien vaativiin käyttötilanteisiin. Yrityksen koosta riippumatta taloushallinnon prosessien automatisointi on Netvisorissa pitkälle kehitettyä sekä helppoa.

Netvisorin hinnoittelu

Netvisorin hinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihdon perusteella määräytyvään kk-maksuun, johon vaikuttaa myös valittava pakettiversio, joita ovat Basic, Core, Professional sekä Premium. Basic sekä Core -paketit soveltuvat pienimmille yrityksille sekä yrityksille, joiden toiminta on varsin yksinkertaista ja tarpeet taloushallinnon osalta yksinkertaisia. Professional- ja Premium -paketit puolestaan mahdollistavat ohjelmistorajapintojen hyödyntämisen, laajemman tuotehallinnan, myynti- ja ostotilausominaisuuksien hyödyntämisen sekä laajemman raportoinnin.

Valitun paketin kk-maksun lisäksi ohjelmistoveloitukset koostuvat mahdollisista palkansaajaveloituksista sekä muista tapahtumamaksuista, jotka liittyvät ohjelmiston käyttöön. Netvisorin tapahtumamaksuhinnasto on varsin laaja, joka vaikuttaa olennaiselta osaltaan palvelun hinnoitteluun.

Kokonaisuutena Netvisor on yksi markkinoiden kalleimmista taloushallinnon ohjelmistoista. Toistaalta Netvisorin ominaisuudet ovat myös laajimmasta päästä. Asiantuntijatyötä tekevillä yrityksillä, joilla liikevaihto on korkea, mutta kuukausittaiset osto- ja myyntilaskumäärät varsin pienet, nousee Netvisorin kustannus selkeästi korkeammaksi verrattuna vaihtoehtoisiin ohjelmistoihin.

Uusille, vastaperustetuille yrityksille Netvisor tarjoaa huomattavan edun, tarjoamalla Professional-paketin vuoden ajaksi ilman kk-maksua. Aloittelevalle yrittäjälle tämä tarjous on erittäin hyvä ja hyödyntämisen arvoinen.

Haluatko kuulla lisää Netvisorin hinnoittelusta?

Netvisor
Haluatko tarjouksen Netvisorista?
arrow&v
arrow&v

Kiitos yhteydenotostasi! Olemme sinuun yhteydessä alustavan tarjouksen kanssa pikapuoliin.

bottom of page