top of page
Nimetön suunn.malli (15).png

TALOUSHALLINNON OHJELMISTOT

Kaipaatko apua sopivimman taloushallinnon järjestelmän valintaan?

Kartoitamme yhdessä kanssasi yrityksenne ohjelmistokokonaisuuden, käytännön tarpeet sekä tulevaisuuden näkymät. Kartoituksen pohjalta pystymme suosittelemaan yrityksellenne parhaiten sopivaa taloushallinnon järjestelmäkokonaisuutta. Osallistamme monesti myös eri järjestelmätoimittajien asiantuntijoita mukaan kartoitusvaiheeseen, jolloin saat parhaan mahdollisen kuvan eri ohjelmistoista ja näiden soveltuvuudesta.

 

Luonnollisesti kauttamme saat toteutettua myös valittujen järjestelmien hankintaprosessin. Koordinoimme järjestelmien käyttöönottoprojektin ja käyttökoulutuksen, sekä huolehdimme jatkossa myös varsinaisen taloushallinnon järjestelmän tukipalveluista yrityksellenne. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjous!

Valitaan yrityksellenne paras mahdollinen järjestelmä.

Oletteko tehneet jo valinnan tulevasta järjestelmästä, mutta käyttöönotto vielä uupuu? 

Autamme mielellämme järjestelmien käyttöönoton suunnittelussa sekä kokonaisvaltaisesti projektin läpiviennissä. Olemme tehneet lukuisia käyttöönottoprojekteja niin tilitoimistoissa kuin myös pk-yrityksissä.

Tunnemme projektien haasteet sekä karikot, ja tiedämme miten luovia

näiden ohi onnistuneeseen lopputulokseen. 

Pyydä rohkeasti tarjous projektista kanssamme!

Jäikö järjestelmän opettelu aikanaan puolitiehen? Tiedätkö, että järjestelmässänne on potentiaalia, mutta ette vain osaa sitä vielä hyödyntää?

Monissa yrityksissä tuhlataan lukemattomia tunteja eri järjestelmien tehottomaan käyttöön. Tehokkaan käyttökoulutuksen myötä saatte nostettua taloushallinnon järjestelmienne käytön

uudelle tasolle, ja säästätte parhaimmillaan lukuisia tunteja viikossa. Vapautuneen ajan voikin sitten käyttää vaikkapa asiakkaiden parempaan palvelemiseen tai uusien hankkimiseen.

Tarjoamme erilaisia käyttökoulutuksia muutaman tunnin pikakoulutuksista pidempiin koulutuskokonaisuuksiin ja jatkuvaan käytöntukeen.

Ole yhteydessä, niin katsotaan yrityksellenne ja työntekijöillenne sopivin käyttökoulutuskokonaisuus.

Kaipaatko säännöllisesti tukea taloushallinnon järjestelmän käyttöön?

Tarjoamme ohjelmistotoimittajien oman tuen lisäksi erilliset helpdesk-palvelut asiakkaillemme, joiden järjestelmälaskutuksesta huolehdimme samalla kertaa.

Voimme huolehtia esimerkiksi tilitoimiston käyttäjähallinnasta sekä kirjanpitäjien käytön tuesta, jotta tilitoimiston ei tarvitse varata omia resursseja näiden hoitamiseen.

Ota yhteyttä
bottom of page