top of page

Tilitoimiston paras ohjelmistokumppani

Paranna kannattavuuttasi

andras-vas-Bd7gNnWJBkU-unsplash1.png

10 000 € enemmän tulosta vuodessa?

Paranna kannattavuuttasi automaatioteknologialla. Kumppaninamme autamme sinua säästämään jopa 70% asiakaskohtaisesta työajasta. Mistä aloittaa? Jätä se meidän huoleksemme. Lue lisää automaation mahdollisuuksista.

Ohjelmistot osaavan kumppanin kautta

Kumppaninamme huolehdimme kaikesta ohjelmistoihin liittyvästä. Ulkoista ohjelmistojen käyttäjä- ja ympäristöhallinta, käytön tuki ja laskutus - käytä säästetty aika asiantuntijuuteesi. Lue lisää premium-kumppanuudesta.

Kustannustehokas tallennustyökalu

Suuri osa suomalaisista tilitoimistoista palvelee myös perinteisempiä asiakkaita, sähköisten asiakkaiden lisäksi. Tehdään se yhdessä kustannustehokkaasti.

Lue lisää

"Yhteistyö Toffen kanssa on helpottanut omaa ajankäyttöä tilitoimiston vetämisessä merkittävästi. Voimme keskittyä asiakkaiden palvelemiseen ja ohjelmistotuki on aina saatavilla."

Leena Reunanen, Tilitoimistoyrittäjä, Solvix Oy

Riippumaton kumppanisi

Nykyaikaiseen ohjelmistokokonaisuuteen

Ohjelmistotoimittajien hinnankorotukset ja muut muutokset ohjelmistoissa vaikeuttavat ohjelmistojen keskenäistä vertailua - me olemme jo tehneet sen.

 

Kartoitamme kanssasi asiakaskuntasi tarpeet, henkilöstösi osaamisen sekä liiketoimintasi tavoitteet ja suosittelemme tilitoimistollesi parasta ohjelmistokokonaisuutta.

 

Olemme kumppaninasi, jos tavoitteenasi on järkevöittää ohjelmistokokonaisuuttasi tai haluat varmistaa nykyisen ohjelmiston tehokkaan käytön räätälöidyillä koulutuksilla.

sigmund-rWE7bTqgMJE-unsplash (2)_edited.jpg

Premium-kumppanuus

Netvisor ja Procountor -tilitoimistoille

Premium-kumppaninasi me huolehdimme puolestasi kaikesta ohjelmistoihin liittyvästä ja vieläpä maksamme sinulle tästä.

Laskutus

Premium-kumppaninamme voit hyödyntää ohjelmistokulujen laskutukseen käytetyn ajan paremmin.

 

Me huolehdimme loppuasiakkaan ohjelmistolaskutuksen sekä laskutukseen liittyvät kysymykset puolestasi.

Helpdesk

Helpdeskimme asiantuntijat palvelevat tilitoimistoasi sekä sen asiakkaita. Kun sinä olet kumppanimme, myös asiakkaasi ovat kumppaneitamme.

 

Helpdesk -palvelut tarjotaan puhelimitse sekä sähköpostitse.

Myynti ja hallinta

Miten valita sopivin ohjelmistopaketti uudelle asiakkaalle? Asiantuntijuutemme on käytössäsi. Osallistumme mielellämme myös taloushallinnon ohjelmistokokonaisuuden suunnitteluun yhdessä sinun ja asiakkaasi kanssa.

 

Uusien ympäristöjen perustaminen, käyttäjähallinta ja uusien käyttäjien koulutus sekä päättyvien asiakkaiden lopetustyöt ohjelmistopuolelta - me huolehdimme myös näistä.

Kumppanuus (tilitoimisto)

Kannattavuus kasvuun automaatiolla

Manuaalisten työvaiheiden automatisointi tekee liiketoiminnasta kannattavampaa. Sähköiset taloushallinnon ohjelmistot tarjoavat jo työkaluja, kuten oletustiliöinnit ja kiertolistat sekä markkinoilla on erilaisia tekoäly- ja automaatioratkaisuja. Tuntuuko automaatio kaukaiselta ajatukselta?

 

Me teemme automaation helpoksi. Kumppaninamme pienikin toimisto voi hyötyä edistyneistä automaatioratkaisuista - me hoidamme teknisen puolen.

 

Haluatko vähentää asiakaskohtaista työaikaa 40-70% ostolaskujen ja tiliotteiden käsittelyn automaatiolla?

automaatio (tilitoimisto)
bottom of page