top of page

Odoo ERP

Odoo -toiminnanohjausjärjestelmä koostuu moduleista, joita voi ottaa käyttöön yrityksen tarpeiden mukaan. Odoo on helppokäyttöinen ja helposti ylläpidettävä - Tuotteiden ja asiakkaiden luominen ja ylläpitäminen on mutkatonta, niin yksittäin kuin massatoimintona. 

 

Odoon datan perusteella pystyt luomaan raportteja mistä tahansa - master data on aina ajantasalla. 

Odoo laajenee ominaisuuksiltaan erittäin monipuolisesti juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Monipuolisuudestaan huolimatta myös ohjelman hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen.

Tutustu Odoon ominaisuuksiin ja hinnoitteluun tarkemmin täältä

odoo-desktop_edited.png
Odoo - ominaisuudet

Olennaisimmat ominaisuudet

ERP tarvittavassa laajuudessa

Odoo on erittäin käyttäjäystävällinen ja yrityksen tarpeiden mukaan skaalautuva ERP-järjestelmä. Ohjelma mahdollistaa kaikkien yrityksen toimintojen hoitamisen samassa ohjelmassa sen sijaan, että tietoja kirjattaisiin useisiin eri ohjelmiin tai tiedostoihin.

Odoon modulaarisuus mahdollistaa sen soveltumisen hyvin erilaisille yrityksille. Jokainen yritys voi valita omaan toimintaansa soveltuvimmat ja tarpeelliset moduulit käyttöön, ja näin tehostaa toimintaansa merkittävästi. Myös käyttöönotto on mahdollista porrastaa yrityksen tarpeiden mukaisesti moduuli kerrallaan.

Odoo on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, mikä takaa myös sen, että ohjelmaa kehitetään jatkuvasti ja se on myös monipuolisesti räätälöitävissä.

pexels-dominika-roseclay-912413_edited_edited.png
odoo-desktop.png
Odoo - hinnottelu

Odoon hinnoittelusta

Odoon hinnoittelu perustuu pitkälti käyttäjämäärään sekä käytön laajuuteen. Halvimmillaan Odoon saa käyttöön ilmaiseksi, toki tällöin vain rajoitetuin ominaisuuksin ja vain yhden moduulin osalta.

Odoon kohdalla, kuten yleensäkin ERP-järjestelmien kohdalla, käyttöönotto vaatii alkuinvestointia, jotta järjestelmä saadaan tarvittaessa täysimääräisesti käyttöön. Kuitenkin Odoon edulliset käyttäjäkohtaiset hinnat sekä laaja räätälöitävyys ovat ohjelman erittäin hyviä puolia.

Mitä Odoon käyttö maksaisi yrityksellesi? Pyydä tarjous, teemme hinta-arvion puolestasi. 

bottom of page