top of page

Muut Ohjelmistot

Yrityksen taloushallinnon hoitamiseen käytettävän ohjelmiston valinta voi olla hyvinkin vaikeaa johtuen jokaisen ohjelmiston erilaisista ominaisuuksista sekä hinnoittelumalleista. Olemme valinneet mielestämme parhaat ohjelmistotoimittajat kumppaneiksemme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat vaihtoehdot menestymisen tueksi.

Yrityksen toimialasta riippuen, markkinoilta löytyy myös lukuisia määriä erilaisia ohjelmistovaihtoehtoja niin toiminnanohjaukseen, työajanseurantaan kuin myös raportointiin. Todennäköisesti jokainen näistä ohjelmistotoimijoista lupaa edistyksellisimmät ja parhaimmat ominaisuudet juuri sinun yrityksesi käyttöön.

Vaikka teemmekin yhteistyötä vain osan ohjelmistotoimittajista kanssa, tunnemme eri vaihtoehdot erittäin monipuolisesti ja autammekin mielellämme sinua vertailemaan eri vaihtoehtoja.

Tutustu muutamiin muihin ohjelmistovaihtoehtoihin ja näiden ominaisuuksiin tarkemmin täältä

istockphoto-1340018562-612x612.jpg

Eri ohjelmistot

Muut ohjelmistot

Taloushallinnon ohjelmistot

Fennoa

  • Netvisorin ja Procountorin ohella yksi markkinoiden yleisimmistä ratkaisuista

  • Moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto selaimessa ja mobiilissa

  • Edistykselliset automaatio-ominaisuudet kirjanpitäjälle

Heeros

  • Rakentuu useammasta osiosta, jotka toimivat saumattomasti yhdessä tai tarvittaessa yksittäisenä osana yrityksen taloushallintoa

  • Heeros PSA toiminnanohjaukseen

Maestro

  • Toimialaratkaisut mm. kaupan alalle sekä kuljetustoimialalle

  • Tehokkaat työkalut tilitoimisto työskentelyyn

netvisor_2022_trial_background_1280px.jpg
Näyttökuva 2023-12-04 082357.png

Ohjelmistojen hinnoittelusta

Jokainen ohjelmistotoimittaja hinnoittelee ohjelmistonsa omalla tavallaan. Taloushallinnon ohjelmistoissa hinnoittelu perustuu tyypillisimmin ohjelmiston laajuuden mukaan määräytyvään kk-hintaan sekä erilaisiin palkansaaja- ja tapahtumaperusteisiin maksuihin. Lisäksi hintaan voivat vaikuttaa yrityksen liikevaihto, tositemäärät sekä mahdolliset valittavat lisäpalvelut.

Muissa yritysohjelmistoissa hinnoittelu perustuu yleisimmin käyttäjämaksuihin sekä mahdollisiin kk-maksuihin ohjelmiston laajuuden mukaan. Kaikissa ohjelmistoissa olennaista on myös huomioida mahdolliset käyttöönottokustannukset sekä käyttöönottoprosessin laajuus.

 

Haluatko vertailla eri ohjelmistojen kustannuksia ja kuulla puolueettoman mielipiteen yrityksellesi parhaiten sopivasta ohjelmistokokonaisuudesta? Sovi tapaaminen, vertailemme eri ohjelmistojen hinnat ja ominaisuudet puolestasi. 

 

bottom of page