top of page
office-925806_1920.jpg

Raportointi

Liiketoiminnan johtaminen vaatii ajantasaista tietoa yrityksen tilanteesta.

Tutustu kumppaneidemme käytössä oleviin raportointiratkaisuihin

Taloushallinto

Kaikenkattavat sähköiset ominaisuudet, helppokäyttöisyys vai perinteisyys? 

Tutustu erilaisiin taloushallinnon ohjelmistovaihtehtoihin 

Muut ratkaisut

Miltä kuulostaisi toimialan erityispiirteitä tukeva toiminnanohjausjärjestelmä, joka kokoaisi yrityksen eri toiminnot yhdeksi kokonaisuudeksi? 

Taloushallinnon ohjel.

Taloushallinnon ohjelmistot

Mitä ottaa huomioon järjestelmän valinnassa?  Taloushallinnon järjestelmän valinta on monelle yritykselle usein haastava projekti, joka voi viedä jopa kuukausia. Lue lisää järjestelmän valintaan vaikuttavista asioista artikkelistamme. 

violettisohva_kitsas_edited.jpg
image.png

Kitsas Pro

Kitsas Pro on tilitoimiston kustannustehokkain ratkaisu pienempien asiakkaiden hoitamiseen helposti ja vaivattomasti. Kitsas Pro tarjoaa myös olennaiset sähköiset ominaisuudet tilitoimiston asiakkaiden hyödynnettäväksi.

Mikäli et kaipaa ylimääräisiä ominaisuuksia ja haluat kustannustehokkaan ratkaisun taloushallinnon hoitamiseen, on Kitsas Pro erittäin hyvä vaihtoehto tähän.

Koko kesän ohjelmistokulut 0 €.

Kesäkuun loppuun mennessä allekirjoitettujen tilauksien laskutus käynnistyy 1.9.2024

raportointiohjelmistot

Raportointiohjelmistot

Finadeck-1-1200x600.png
image.png
finadeck_logo.png

Finadeck

Finadeck on nykyaikainen ja helppokäyttöinen raportointiohjelmisto, jolla hoidat niin perinteisen raportoinnin, budjetoinnin sekä ennusteiden seurannan.

Finadeck integroituu helposti suurimpaan osaan taloushallinnon ohjelmistoja, minkä myötä raporttisi ovat aina ajan tasalla.

Haluatko parantaa yrityksesi toiminnan seurantaa reaaliaikaisten ja informatiivisten raporttien avulla? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Muut ohjelmistot

Muut ohjelmistot

odoo-desktop_edited.png
2560px-Odoo_logo.svg.png

Odoo

Odoo on edistyksellinen ERP-järjestelmä, joka skaalautuu erikokoisten yritysten tarpeisiin joustavasti modulaarisuutensa ansiosta.

Ohjelman käyttäjälisenssikohtainen hinnoittelu tekee lisäksi ohjelmasta varsin edullisen verrattuna vastaaviin laajoihin ERP-järjestelmiin.

Kaipaako liiketoimintasi helppokäyttöistä ja liiketoiminnan tarpeiden mukaan skaalautuvaa toiminnanohjausjärjestelmää? Tutustu tarkemmin Odooseen tai kysy lisää asiantuntijoiltamme!

bottom of page